Ohita navigaatio

Rekrytointi

Rekrytointi

NoHo Partners toimii Nokia Arenan ruoka- ja juomapalveluiden tuottajana. NoHo Partners Oyj on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana.

Tapahtumia areenalla on 150 vuosittain ja tapahtumakohtaisesti työllistämme henkilöstöä ravintoloissamme jopa 250. Ravintoloissamme työskennellään muun muassa kassatarjoilijana, kokkina, baarityöntekijänä, tarjoilijana ja aitio hostina. Kaikissa tehtävissä ravintola-alan kokemusta ei välttämättä tarvita. Meille tärkeintä on reipas ja iloinen asenne. Haluamme korostaa nuorille alalle hakeutuville ravintola- ja asiakaspalvelutyössä opittavien taitojen merkitystä koko elämän aikana. Ravintola-alalla työskennellessä oppii ja voi kehittää myyntitaitoja, markkinointia, organisointitaitoja, viestintää sekä vuorovaikutustaitoja.

Ravintolapalveluiden parissa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana Nokia Arenan tapahtumien eturivillä – täällä jokainen viikko on erilainen. SM-liigakiekon lisäksi ohjelmassa on myös gaaloja, konsertteja, suuria yritystapahtumia sekä kansainvälisiä urheilutapahtumia. Jääkiekon MM-kotikisatkin toteutamme suureksi iloksemme uudestaan taas keväällä -23. Hae mukaan elämyksien eturiviin!