Ohita navigaatio
Heineken Bar

Heineken Bar

Nokia Arenan pääkatsomotasolla sijaitsee maailman arvostetuimman olutbrändin nimeä kantava baari. Lähes 150 vuotta pantua lageria valmistetaan edelleen alkuperäisreseptillä. Rakastetun lagerin lisäksi Heineken Bar tarjoilee myös muita Hartwallin suosikkituotteita!


Jes!Box Sport Bar

Jes!Box Sports Bar on moderni urheiluravintola, jossa on todellista urheilujuhlan ja kisahuuman tuntua. Jes!Box Sports Bar vie kisakatsomokokemuksen uudelle tasolle tarjoillen parhaimmat alkulämmöt ja jälkipelit.


Löftbergs & Pigviini Cafe

Kahvila-jäätelöbaari tarjoaa Nokia Arenan pääkatsomotasolla muun muassa legendaarista Pingviini-jäätelöä sekä muita suosittuja herkkuja. Lisäksi pisteellä pääsee nauttimaan Löfbergsin rakastettua tummaa paahtoa ja muita kahvisuosikkeja!


Mansesteri Bar

Nokia Arenan pääkatsomokerroksessa sijaitsee Mansesteri Bar, jossa pääset nauttimaan kisatunnelmasta manse-tunnelman mukaisesti!


Orginal Long Drink Bar

Mitä olisikaan urheilujuhla tai kulttuuritapahtuma ilman perisuomalaista kansallisvirvoketta?

Nokia Arenan pääkatsomotasolla sijaitsee lonkerobaari, jossa korkkaillaan niin klassisia kuin uudenuutukaisia lonkerojuomia sekä muita virvokkeita.


Wining Wine Bar

Wining Wine Bar on viinibaari, jossa voi poiketa lasillisella tai kahdella niin otteluhuuman tiimellyksessä kuin kulttuurielämystenkin aikana.

Wining kutsuu nimensä mukaisesti viinittelemään ja nauttimaan areenan täyteläisestä tapahtumatunnelmasta. Tarjolla on huolella ja kokemuksella valittuja tuotteita, joista jokainen viinin ystävä löytää taatusti lempiseuralaisensa tapahtumaan kuin tapahtumaan. Don’t stop wining!